Nieuwe Gigabruiner bij Aurinko!

Vanaf nu kunt u ook gebruik maken van onze nieuwe Gigabruiner. De Gigabruiner (model Sunvision 760 SE  Airco) is een voor Nederlandse begrippen unieke zonnebank en is speciaal bedoeld voor de zeer ervaren bruiners en heeft ongekende bruiningsprestaties door state-of-the-art bruiningstechnologie. Daarnaast heeft de Gigabruiner aangename lichaamskoeling (u kunt zelf een kleine tornado opwekken), een modern muzieksysteem en een overzichtelijke cockpit-display voor de bediening. Wie de Gigabruiner eenmaal heeft ervaren, wil nooit meer anders!

U kunt deze Gigabruiner niet via Internet of SMS reserveren, maar u kunt op elk moment 
van de dag bij ons binnen lopen om van deze unieke zonnebank te genieten.


De nieuwe Gigabruiner heeft de volgende voordelen:

49 lichaamsreflectorlampen.  
De ruime bruiningstunnel heeft overal rondom lichaams-lampen die werkelijke elk plekje van uw lichaam optimaal bruinen en maakt het zonnen tot een ware belevenis. Door de speciale reflectoren wordt een extra intensieve bruining bereikt.

4 TrueTan gezichtsbruiners van 1000 watt.  
De maximale capaciteit van de TrueTan gezichtsbruiners is 
maar liefst 4000 watt. Deze hogedruk gezichtsbruiner is voorzien van een speciale reflector in combinatie met TrueTan filtertechniek die een  maximale hoeveelheid UV doorlaat en ongewenste warmte elimineert en direct zichtbare, intensieve bruining oplevert.

Lichaamslampen aan de zijkant.  
Om elk plekje van uw lichaam een intensieve bruine kleur te geven, is de Gigabruiner zelfs uitgerust met lichaamslampen aan de zijkant! Hierdoor wordt werkelijk geen enkel plekje van uw lichaam overgeslagen.

Ingebouwde schouderbruiner.  
Gecombineerd met een slimme spiegel-reflectorplaat aan  het hoofdeinde van de lampen, zorgt de schouderbruiner voor een mooi gebruinde schouderpartij.

Extra breed ligvlak. 
Optimaal comfort wordt bereikt door de zeer ruim bemeten ligplaat. Hierdoor kunt u optimaal ontspannen tijdens het zonnen.

Intelligent cooling system. 
Aangename verkoeling van top tot teen. De sterkte van de lichaamskoeling vanuit zowel bank als hemel kan traploos worden geregeld. De blaasrichting van de gezichtskoeling is instelbaar en dus voor iedere gebruiker persoonlijk af te stemmen. De bank warmt iers sneller op waardoor de ligplaat altijd de juiste temperatuur heeft. Zowel hartje zomer, als in een koude winter!

Ingebouwd muzieksysteem.  
De Gigabruiner is voorzien van ge´ntegreerde high-power luidsprekers. U kunt zelfs via onze website op het Internet uw eigen muziek uitzoeken en het volume bedienen via de cockpit display boven uw hoofd.

Interactieve cockpit display.
De bediening van de Gigabruiner is makkelijker dan ooit. 
Alle instellingen kunnen via een duidelijke cockpit display boven uw hoofd worden aangepast. Ook de resterende bruiningstijd wordt hier op aangegeven.

Ruime zonnecabine.
De Gigabruiner is geplaatst in een ruime cabine met alle denkbare faciliteiten. Zo kunt u ongestoord en in alle rust van de Gigabruiner genieten.

Fluisterstil.
Ondanks de intensieve koeling van de Gigabruiner, is deze opvallend stil. U kunt dus optimaal ontspannen en luisteren naar uw favoriete muziek zonder hinderlijke bijgeluiden.

Probeer de Gigabruiner uit! 
Deze is geplaatst in cabine 8.